Måleinstrumenter

   
T660 fugtindikator
T660 er en fugtindikator til måling af fugt i fx anhydrit og beton eller til at detektere fugt i autocampere eller campingvogne. Den måler indtil 4 cm ned i materialet. Dette giver en hurtig og pålidelig detektering af fugt i væg eller gulvflader.

Handy og tidsbesparende: Før måling, kan du definere en individuel grænseværdi i T660 indstillinger, Hvis denne værdi overskrides i løbet av en måling lyder et alarmsignal.

T660 har et stort og tydelig display som kan aflæses selv i stærkt solskin.

Data kan overføres via usb udgang til en PC for videre behandling.
BT20 Stiktermometer
Det er hygiejnisk og let at rengøre og er udstyret med et soft-touch gummi håndtag.

Hurtig temperatur kontrol – reaktionstiden er kun 2 sekunder og et stort måleområde fra -40 til +250 gør dette praktiske stiktermometer til et uvurderligt værktøj indenfor brancher som: catering, laboratorier, handel og industri og er et must for amatør entusiasten.

BT20 er det ideelle instrument til både fødevareproducenter, service eksperter og fødevarekontrollører. Termometeret gør dig i stand til på en hurtig og effektiv måde at fastslå kernetemperaturerne på fødevarer i overensstemmelse med HACCP regulativerne.

BT20 er et måleinstrument velegnet både til professionelle og amatørkokke.
BC15 Termohygrometer
En nem, solid og mobil 2-i-1 klimamåler

BC15 giver eksakte data om den omliggende lufttemperatur og relative humiditet.
Dataerne vises klart og tydeligt i løbet af et par sekunder på det oplyste display.
Termohygrometeret kan anvendes til klimamåling i fx. beboelsesområder, kontorer, produktionsbygninger, gartnerier, lagerrum, laboartorier, blomsterbutikker eller landbrugsproduktion.

BC15 er udstyret med minimum og maksimum værdi funktion for senere bedømmelse, samt en gemmefunktion der gør det muligt at gemme en måleværdi taget på et givent tidspunkt.

BC15 kan bruges under ekstreme forhold. Det ubøjelige og shocksikre, rustfrie sensorhovedet i stål, er beskyttet af en spaltet hætte designet til at beskytte sensorsystemet – en af de mange gennemtænkte detaljer omkring værktøjets brugsevne, der understreger de kvalitetskrav vi stiller til et termohygrometer af denne art.
BA15 Anemometer
Den praktiske måde at måle en luftstrøm på

Problemer med at måle lufthastighed, luftvolumen og lufttemperaturen hører fortiden til takket være BA15 anemometer.
Det mobile instrument er hurtig i brug og viser klart de målte værdier på den oplyste skærm.

Instrumentet kan udover de almindelige værdier også vise minimum og maksimum værdier og værdier målt på et givent tidspunkt.

BA15 er udstyret med en fleksibel, 40 cm svanehals som gør det nemt at måle på steder der normalt er utilgængelige eller steder eller udslusningskanaler, udledningsriste, kanaler eller hvirvelrør.

Den er ideel til varmemåling, kalibrering og volumberegning af luftmasser.

Derudover er BA15 også særdeles velegnet til hobby entusiasterne, som ønsker at fastslå vindhastigheden eller se om de elektriske maskiner i huset så som aircondition eller kølingsvifter i fx edbudstyr yder det de skal.
BG20 Kuliltemåler
BG20 kan vise indholdet af kulilte i luften og sikre at farlige koncentrationer opdages på en hurtig og nem måde.

Den håndholdte BT20 er klar allerede 2 sekunder efter at den er tændt og kan øjeblikkelig måle kulilte koncentrationer
fra 0 til 1000 ppm.

Kulilten måles med en nøjagtighed på +/- 10 ppm og vises straks på displayet.

BG20 kan lagre indtil 10 målinger for senere brug.

Den indbyggede automatiske alarm varsler med en hyletone, hvis måleværdien overskrider 35 ppm.
Intervallerne bliver kortere efterhånden som koncentrationen øger og alarmen bliver til en kontinuerlig pipetone ved 200 ppm.

Alarmværdierne kan justeres.
BS06 Støjmåler
BS06 kan hurtigt måle lydniveau og vise værdier på mellem 40 og 130 db. Den er er også udstyret med en minimum/maximum funktion.

BS06 leveres med en vindhætte som sikrer pålidelige resultater udendørs.

BS06 er udstyret med en føler som automatisk tænder for baggrundsbelysning af displayet, når dette er nødvendig.

Brugsområderne er talrige, fra støjmålinger i kontorer, værksteder, byggepladser til måling af trafikstøj, lokalisering af støj i fx ventilationssystemer eller på diskoteker.
BR15 Microbølgemåler
BR15 kan måle udstråling i 2.45 GHz ISM båndet.

Udstråling fra microbølgeovne, WLAN Routere, trådløse DECT telefoner, bluetooth udstyr og mobilsendere - BR15 kan opdage skadelig stråling fra det hele.

Resultaterne vises i det digitale display, og målinger der overskrider ICNIRP maksimalværdi på 5 mW/cm2 varsles både i displayet og med et akustisk signal.

Værd at vide om EMF udstråling

De fleste lande i verden følger anbefalingen fra International Commission on Non-ionizing Radiation Protection (ICNIRP) når det gælder maksimalværdier for udstråling i højfrekvens båndet.
De nuværende grænseværdier anbefalet af ICNIRP varierer mellem 0,2 til 5 mW/cm2 - afhængig af applikation.

Alle værdier over dette er af alle lande anset for at være skadelige.
BM15 Fugtmåler
BM15 er meget enkel og hurtig at bruge til at bestemme fugtinholdet i træ og bygningsmaterialer - fjern beskyttelseshætten og stik elektroderne i materialet som skal undersøges og aflæs værdien.

Brugsområderne omfatter alt fra måling af fugt i brænde eller tømmer til spartel, gips og stukprodukter.

Der er en reference adapter indbygget i beskyttelseshætten, som kan bruges til battericheck og til at udføre forskellige funktionskontroller.

Kalibreringskurven for fugt i træ er baseret på et gennemsnit af alle træsorter i Europa ved 20 OC, og dette indebærer, at det ikke er nødvendigt at justere nogen indstillinger for at foretage en hurtig bestemmelse af fugtindholdet i forskellige træsorter.
BM21 Fugtmåler
BM21 er meget enkel og hurtig at bruge til at bestemme fugtinholdet i træ og bygningsmaterialer - fjern beskyttelseshætten og stik elektroderne i materialet som skal undersøges og aflæs værdien.

En søjleskala og en digitalvisning i procent letter aflæsningen, samt to individuelle skalaer, en for træ og en for bygningsmaterialer, det gør samtidig nøjagtigheden endnu bedre.
Udskiftbare målepinder sikrer optimal kontakt til enhver tid.

Brugsområderne omfatter alt fra måling af fugt i brænde eller tømmer til spartel, gips og stukprodukter.

Der er en reference adapter indbygget i beskyttelseshætten, som kan bruges til battericheck og til at udføre forskellige funktionskontroller.

Kalibreringskurven for fugt i træ er baseret på et gennemsnit af alle træsorter i Europa ved 20 OC, og dette indebærer, at det ikke er nødvendigt at justere nogen indstillinger for at foretage en hurtig bestemmelse af fugtindholdet i forskellige træsorter.
BO25 Videoendoskop
BO25 giver dig mulighed for at udføre visuelle inspektioner på steder, som ellers stort set er utilgængelige eller yderst svære at nå, og giver dig mulighed for at dokumentere og gemme inspektions resultaterne,

ikke kun som et billede, men også som en video, som du kan se på en ekstern skærm eller overføre til din pc til videre behandling.

BO25 er udstyret med en 180 ° billede inverter, sidespejl, quad lysdioder samt justerbar belysning og er derfor i stand til at give dig billeder og video-sekvenser af meget god kvalitet fra de mest utilgængelige steder.

B025 meget anvendelig, men alligevel meget enkel i brug.

Takket være en menu på skærmen kombineret med et udvalg af intelligente forudindstillede værdier som belysning og fokusering gør det BO25 logisk at bruge.

Praktiske detaljer:
– Let, kompakt, enkel at bruge med en semiflexibel svanehals sonde
– Memory-funktion for de enkelte billeder og videosekvenser
– Robust videoskop probe med fix Focus linse og vandtæt kamerahoved (IP67)
– 3,2-tommers LCD-farveskærm
– Kraftig quad-LED med justerbar lysstyrke
– Intuitiv menu navigation takket være multi-language on-screen menu
– 180 ° billede inverter funktion
– Auto sluk
– Adapter med sidespejl, krog og magnet er inkluderet.

Udskiftelige sonder fås som ekstra tilbehør

Tekniske data
Probe Ø 17 mm / længde 1.000 mm
Fokusområde 50 – 150 mm
Type af belysning quad-LED
Display (opløsning) 3-tommer LCD (320 x 240 pixels)
Billedoptagelsesfrekvens 30 fps. (billeder pr sekund)
Funktioner: Videooptagelse og foto billeder, foto memory med tid og dato, lysstyrkekontrol, multi-language On-screen menu, 180 ° billede inverter, automatisk sluk
Opløsning foto / video 320 x 240 pixels / 320 x 240 pixel
Filformat foto / video JPEG / MPEG4, AVI, 3GP
Video norm NTSC / PAL
Interface USB (type mini 5-pin), Video-Out (composite video)
Hukommelse intern: 128 MB Flash. Ekstern: slot til SD-hukommelseskort
Strøm 3,7 V Li-Io batteri, genopladeligt
Vægt 580 g