Vandtætning af murværk og beton

Vandtætning af kælder, mur og beton

Hos beton apoteket tilbyder vi alt inden for vandtætning af mur; både af ydermure, kældermure og beton. Alle vores produkter er udviklet til at danne en permanent tætning af både små og store vandindtrængninger i alle typer murværk og beton. Har du vand i kælderen, eller vil du blot sikre dig forud for stormvejret, så læs med her og kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere

Her kan du se en video om, hvordan vandtætning mur virker

vandtætning mur

Alle vores vandtætningsprodukter er cementbaserede. Det betyder, at det skal blandes op med vand og bliver til mørtel. Det vil sige, at det reagerer og fungerer på samme måde som cement.

Vi har én-komponent vandtætning, som man typisk bruger til små opgaver i f.eks. kældermuren. Vi har også tokomponent cementbaseret vandtætning, som man oftest bruger til udendørsarbejde på grundmure, balkoner, broer og murkonstruktioner.

Alle vandtætningsprodukterne i vores sortiment er diffusionsåbne. Diffusionåben betyder, at murværket og betonen kan ånde, så der ikke opstår sprækker og at det ikke skaller af. Det betyder også, at fugt kan komme ud af muren, og man på den måde forhindrer fremtidige fugtskader i muren eller betonen.

Når man har blandet den valgte cementbaserede vandtætning, så skal det blot påføres på murværket eller betonen. Man kan anvende kost, rulle eller murebræt til at påføre vandtætningen.

Vores vandtætning fås i flere forskellige neutrale farver, så det kan også benyttes som et alternativ til maling og kalk. Det betyder også, at vandtætning ikke kun kan bruges til reparation, når skaden er sket, men også kan forebygge skader i forbindelse med enten nybyggeri eller renovation.

Klik her og se alle vores produkter til vandtætning og fugtsikring af murværk og beton

vandtætningvandtætning

Den eneste færdigblandede vandtætning i vores sortiment er vores poolmaling. Det er et én-komponent produkt, som skaber en tynd- og tykfilmsmaling. Dette gør den særdeles velegnet til svømmebassin/pool, som sikrer et vandtæt resultat i mange år frem.

Klik her for at se vores poolmaling

vandtætning

vandtætning

Bestil i dag og få leveret direkte til døren med PostNord.