Betonsæbe

BETONSÆBE – SPECIELT UDVIKLET TIL NATURSTEN

Steinfix 60 betonsæbe er et neutralt naturprodukt tilpasset til stengulve og er derfor en miljøvenlig natursæbe, da pH-værdi i brugsopløsning ca. 8.0 og betyder at Steinfix 60 er svanemærket. Den er så derfor hverken farlig eller giftig. Du kan derfor roligt benytte den på bordplader, som såvel værkstedsgulvet.

Vores sæbe kan bruges på alle typer gulve, som kan tåle vand. Steinfix 60 er udviklet til alle typer mineralske gulve af natursten. Sæben er udviklet til at fungere som både et vaske-/plejemiddel, men også fungere som forsegling. Det betyder at den ikke blot rengør overfalden, men den imprægnerer porerne i overfladen. På den måde giver Steinfix 60 en beskyttende overfalde ved at danne en film, som der giver glans og før fremtidig rengøring let og nem. Imprægneringen i vores betonsæbe stodder dermed også indtrængningen af olie, støv og fedt.

 

Klik her for at se vores betonsæbe, Steinfix 60

betonsæbe

 

Anvendelsesguide:

Til brug som imprægnering skal betonsæben anvendes i opløsning 5 dl til 10 liter vand.

Til brug som daglig rengøring skal betonsæben anvendes i opløsning 0,5 – 1,0 dl til 10 liter vand.

Før brug af Steinfix 60, så skal gulvet rengøres grundigt. Alt smuds, snavs og olie, som ikke er trængt ned i gulvet skal fjernes. Enten ved at feje eller støvsuge og derefter skubbe med en børste.

Påfør sæben på gulvet og lad opløsningen sidde i et stykke tid og trænge ind i gulvet. Gentag denne behandling til gulvet er fyldt, og der er en beskyttende film på overfalden. Der kan opstå mørke skygger og misfarvninger fra sæben, men de kan fjerenes ved at tørre dem væk med en fugtig moppe.

Ved brug af Steinfix 60 vil gulvet bevare sin naturlige farve og vil i fremtiden være beskyttet mod smuds, snavs og olie, som kan fjernes ved en hurtig daglig rengøring.

betonsæbe

Bestil i dag og får levering direkte til døren med PostNord

betonsæbe