Betonimprægnering

Imprægnering af beton

Vores betonimprægnering er et vandbaseret imprægneringsprodukt, der giver fliser og betonoverflader et naturligt udseende.

Som årene går, så vil både mos og alger sætte sig fast på din betonoverflade, så de bliver misfarvet. Men med en grundig rengøring, samt en behandling med vores imprægnering, så kan du komme dette problem til livs. Vores betonimprægnering et naturligt middel, som er svanemærket og er derfor ikke giftig. Samtidig kan du forvente en betonbehandling, som er aktiv i op til 15 år!

Vi anbefaler at betonimprægnering kommer i kontakt med andre typer overfalder som f.eks. træ, da produktet udelukkende er udviklet til brug på beton, fliser og andre typer natursten.

Klik her og se vores betonimprægnering

betonimprægnering

Inden man starter med på behandlingen, så anbefaler vi at du tester imprægneringen på et lille område, for at være sikker på at din overfalde har en positiv respons på imprægneringen. Dette kan bruges som udgangspunkt for hvor lidt eller hvor meget, der skal bruges for at opnå det ønskede resultat. Som en tommelfingerregel, så rækker 1 liter betonimprægnering til 8-10m2.

Der er to arbejdsmetoder til at beskytte din beton overfalde.

Den hurtige metode er at påføre det direkte på overfalden uden nogen form for før behandling. Mos og alger vil efterfølgende blive opløst og skyllet væk med regnen. Dette vil dog betyde at overfladen har behov for endnu en behandling efter et par år. Da denne metode ikke har noget dybdegående rengøringsarbejde inden imprægneringen påføres.

Ved at bruge den grundige metode, så vil du sikre dig at behandlingen er aktiv i op til 15 år! Rens alt mos og alger af fliserne med vores stonetreatment grundrengøring hvor man efterfølgende giver den helt rene overfalde en behandling med enten spray eller rulle.

Bestil i dag og får levering direkte til døren med PostNord

betonimprægnering

Klik her for at se alle vores produkter indenfor betonimprægnering og vedligeholdelse

betonimprægnering     betonimprægnering     betonimprægnering